Jaro okoření nové webináře na téma klubových náborů

Jaro okoření nové webináře na téma klubových náborů

Během zimní pauzy a na období jara si pro Vás ČMSHb ve spolupráci s kluby připravila sérii webinářů na téma klubové náborové aktivity. Krom zajímavých projektů a rad se můžete dozvědět cenné zkušenosti od klubů, kteří v práci s mládeží patři k republikové špičce.

Zaměřili jsme se pro Vás na různou problematiku náborové činnosti. V únoru vedla svůj webinář Lucie Slavíková z SK Rebels Praha, který byl na téma Náborové a prezentační akce. Zde se dozvíte nejrůznější podrobnosti, jak k náborové vizualizaci přistupuje tento stále se rozvívející klub z Prahy.

Dalším probíraným tématem byla prezentace Romana Nováka z SK Kelti 2008 ohledně Školní náborové akce. Zde má klub velkou zkušenost, jelikož pracuje s touto tématikou přes 10 let. Krom zajímavých dat ohledně celkového rozvoje školních turnajů se zde dozvíte jak konkrétně personálně zajišťuje klub tyto projekty a jakou mají četnost při konání obdobných akcí.

Petr Vála z HBK Kyjov se zase zaměřil na téma Jak získat děti na menším městě. Tento jihomoravský klub si zakládá na dobré práci se školami a školkami ve svém okolí a vytváří pro ni celou řadu projektů. Za zmínku zde stojí i vytipování konkrétních osob, které oslovit při konání náborů nebo jakým způsobem organizovat hry pro děti ve věku 5ti a 6ti let.

Do budoucna nás čeká ještě celá řada webinářů, na které se můžete přihlásit. Během března se můžete ještě těšit na: